Finansiering till familjesäng

Familjesängar är en investering som kostar flera tusenlappar och det är inte säkert att man kan slänga upp alla pengarna på en gång.

Det finns olika sätt för att slippa få hela kostnaden på en och samma gång och på denna sida går vi igenom lite olika alternativ som du som köpare faktiskt har för att slippa det.

En familjesäng med madrasser ligger med ett pris på ca 6000 kronor och uppåt. Detta är ingen enorm summa så du borde kunna få ner det till en lägre summa för flera månader.

Faktura och avbetalningen över tid

Många butiker i Sverige erbjuder avbetalningsplaner genom alternativ som Klarna och Qliro. Här har du ofta alternativet att betala per faktura och välja att dela upp betalningen över tid.

I vissa fall kan det röra sig om räntefri avbetalning men där brukar alltid vara någon form av avgifter. I och med att där är uppläggningsavgifter och kanske administrativa avgifter löpande så brukar den effektiva räntan ändå hamna på minst några procent.

Detta är bra alternativ som gör det enkelt att handla men samtidigt kräver det oftast att du inte har några betalningsanmärkningar och att butiken faktiskt erbjuder alternativet.

Privatlån

Att ta ett privatlån kan vara det bästa alternativet eller ännu hellre ta ett lån på huset/bostaden. Men för en familjesäng blir detta minst sagt onödigt och det är en process man kanske skulle göra om det var en investering på 20 000 eller mer.

Så även om privatlån och huslån erbjuder låg ränta är det förmodligen inte aktuellt för inköp av en familjesäng.

Snabblån och mikrolån

Snabblån och mikrolån som t.ex. SMS Lån är alternativ som skulle kunna fungera väldigt bra men det beror också på vilken situation du sitter i. Räntan för dessa mikrolån är ofta väldigt höga jämfört med andra alternativ så det skulle främst vara om du kan nappa på ett erbjudande för att göra det till ett tänkbart alternativ.

Just SMS Lån finns det flera långivare som erbjuder gratis till nya kunder. Gratis är en felaktig term egentligen som inte får användas i marknadsföring men det innebär att om du betalar tillbaka i enlighet med uppsatt tid så får du låna utan avgifter och helt räntefritt. Skulle du bryta mot detta dock så slängs det på standardränta och avgifter vilket gör det mindre roligt.

Skulle du vilja jämföra några långivare för SMS Lån så kan du alltid titta på http://bästasmslån.nu som listar de bästa långivarna för sms lån. Vi rekommenderar endast detta som en sista utväg och det fungerar bäst om du bara vill skjuta på betalningen eller dela upp den på två månader. Om du behöver längre avbetalning för familjesängen så är detta endast ett dyrt och dåligt alternativ.

Kommentarer inaktiverade.